LP - Skivor : Stillborn - Necrospirituals Röd Vinyl 2013

Omslaget till LP:n

Baksidan med låtlista + Bandet 

Skivpåsen är vit som vanligt 

LP:n är läckert Rödfärgad

Etiketten 

Record Store Day 2013 lapp från Bengans

Skivbolaget MusikerKari Hokkanen - Sång & Bas
Erik Sandqvist - Gitarrer
Peter Asp - Trummor
Ingemar Henning - Gitarrer
Låtlista 

A-Sidan

Nuke 'Em All
Flesh For Iesus
Albino Flogged In Black
I, The Stillborn

B-Sidan 

Calvaria 1939
Streetsatan
Raising Fits Cain
Angelynx


Bengans Vinylklubb re-issue released on Record Store Day 2013.

Stillborn kommer här och det är en platta jag har varit nyfiken på länge och väl. Så till slut så slog jag till på denna LP. En god vän sa till mig att detta är en av dom bästa hårdrockskivorna som finns.
Han håller denna platta riktigt högt. Han hittade sitt ex på CD för 5 kr. SÅ han var ju riktigt glad.

Skivan är en väldigt stor överraskning för mig. Tung Monoton Hårdrock som kommer att växa och riktigt gripa sig fast i din kropp. Känns nästan som Skraeckoedlan och Astolat. Riktigt bra och kanske lite bortglömd pärla som jag har fått tag på. Det är bara att kapitulera direkt.
Stillborn tilltalar mig rejält och måste nog med tiden kolla upp dom andra plattorna. 
Gillar du Tung Doom Metal & lite monoton hårdrock så kommer du verkligen att älska Stillborn.
Det är Stillborn s debutskiva och jag måste säga att något ändå saknas. Jag vet inte vad. Men något är det. 
Det klickar nästan för mig. Låtarna kommer växa för varje genomlyssning och jag är väldigt nöjd över att jag fick fatt i denna skiva. Trots att plattan är på ca 30 min så känns det både bu eller bä. Jag blir mätt på skivan, men samtidigt så gnager en liten känsla om  att det skall komma en eller 2 låtar till efter sista låten. Men när jag hör att skivan är slut. Ja då är det bara att vända på den igen och fortsätta att spela den. Om & om igen . Men  om jag fick klaga på en sak så är det faktiskt Ljudet,  Jag vet inte om ljudet är mixat för lågt eller så. Det känns lite som det. 

Trots att jag har helt ny spelare och rätt bra ljud i min anläggning så känns som sagt ljudet lite svagt. Ändå verkar det som att ljudet är för lågt. (eller så skall det vara så på låtarna). Men vem vet skriv gärna en kommentar vad ni tycker om det.

Men i överlag så är det en riktigt bra och stark platta som kommer att spelas många gånger hemma. + Skivan är väldigt läcker. Röd Färgat. Man blir tårögd när man ser skivans mörkröda färg.

Om jag hade köpt plattan förra året så skulle den lätt ha hamnat på första plats i årsbästa listan.
Men det får läggas in som en brasklapp. Jag är såld som sagt och nu måste jag gå och vända på skivan en gång till. Jag gillar denna skiva skarpt.


Betyg 5/5

Kommentarer